Om oss

Om oss

Revisjon Vest er et lokaleid selskap som holder til på Forus. Vi har i over 20 år hjulpet bedrifter i Rogaland med blant annet revisjon, årsoppgjør og økonomisk rådgivning. Vi er et kompetansehus med dyktige ansatte som har lang fartstid og god kjennskap til våre kunder og deres bransjer. Vi er tilgjengelige for våre kunder og har konkurransedyktige priser.

Revisjon siden 2000

Tusenårsskiftet ble starten for Revisjon Vest. Vi har i løpet av årene bygget opp en variert portefølje av kunder innen en rekke bransjer. Vi jobber med alt fra små til større bedrifter, men majoriteter er små og mellomstore bedrifter. Vi kan også ta årsoppgjøret og ligningspapirer for selskaper vi ikke har revisjonsansvaret for.

Om oss
Om oss

En ny generasjon revisjon

Revisjon Vest AS ble stiftet 16. oktober 2000 av Åge Slettebø og Ola Hausberg som partnere. Etter noen år kom Reid Ingve Skulevold og Tor-Ove Grøtteland inn som eiere, og i 2020 kom også Agnes Bore Steinnes inn som eier. I 2022 gjennomførte vi et generasjonsskifte i selskapet, der yngre krefter har overtatt som eiere. Håkon Bø, Ørjan Eskeland og Morten Johnsen har alle erfaring tilbake til 2005 innen revisjon.

Vi har i årenes løp vokst til å nå bestå av 10 ansatte, og har nå over 750 kunder i SMB-markedet. Fundamentet har hele tiden vært å levere revisjonstjenester av høy kvalitet. Våre ansattes erfaring og vår stabile organisasjon sikrer at kundene våre får kontinuitet på revisjonen og vi får god kjennskap til kundene.

Stabile ansatte

Vi er stolte over at våre ansatte velger å være hos oss år etter år. Vi må over 10 år tilbake siden noen sist sluttet! Det sier noe om hvordan vi har det på jobb og hvordan arbeidet tilpasses familiesituasjonen. Våre stabile ansatte skaper trygghet hos kundene som har den samme kontaktpersonen over lengre tid. Samarbeidet gjør at vi blir godt kjent med kunden og deres selskaper. Det gir oss muligheten til å gi bedre veiledning og råd på veien mot kunders mål. Både selskap og ansatte stiller med årelang erfaring. Alle våre ansatte er statsautoriserte revisorer, og de fleste er i tillegg autoriserte regnskapsførere.

Om oss
Våre revisor i stavanger har mye erfaring

Samfunnsansvar

Opp gjennom årene har vi sponset en rekke forskjellige idrettslag og arrangementer. Vi ønsker å gi tilbake til lokalsamfunnet og bidra med midler der vi kan. De vi sponser for det meste små idrettslag der ansattes barn og barnebarn er aktive i idretten eller kulturen. Blinkfestivalen er et arrangement som mange ser frem til. Her har vi vært sponsor i en årrekke og er stolt over at Sandnes hver gang leverer et spennende arrangement for alle aldergrupper.